gravatar

Sukasuki

Bismillahirrahmaanirrahiim.


Mesti hampa semua heran kan pasaipa blog tak update2..
hehe

buat pengetahuan, ayah ceq tak bagi update blog sangat. jadi disebabkan ceq ni anak yang patuh, jadi ceq ikut je la cakap ayah ceq.

Ceq rindu sebenarnya nak mengayat panjang kat blog daripada FB yang banyak membazir masa.

Impian ceq buat masa ni adalah supaya ceq dapat terbitkan artikel yang dapat mengulas isu semasa. 

Ceq lemas gak denga FB.. foreign body kan, dia ramai foreigners, pastu bila depa melancong ni depa suka menjaja cerita..

haha. ok ngarut. 

k bye, saja nak update.. ceq takdak misi lagi untuk update at least sebulan sekali ka apa..

let me tell u sumth

- dah 4 bulan takdak lampu. kebanyakan hari guna study lamp saja.
- tensen yang teramat sangat2 sebab terlepas bengkel terjemahan. ceq terpilih daripada ramai2 yang hadir haritu.. 1 out of (near to) 20.
pastu depa tak buh ceq dalam group pulak.. lagila ceq sedih =(
- ceq ada azam tahun ni...
- ceq ada lagi 1 blog skema.. hehe, pandai2 la mengkome cari. ceq update yang latest pon rasanya 15/4/2012

- ceq rasa FB ni banyak membuang masa. tapi entah sihir apa yang Mark Zuckenberg guna sampai ceq terstick depan tu..
- ceq study pakai whiteboard dah sekarang. tiru sedara Wan Ahmad Hafizi =p.. malas dah nak buat nota kaler2. kalau hampa tengok nota2 ceq mesti terkejut dek kekreatifan ceq. lol

k la.. Salam

gravatar

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Mengarut3